x

Bemutatkozás

Az SCMax Solutions Kft. egy nagyvállalati szolgáltatásokra szakosodott megoldás orientált vállalat, amely elsősorban IT Service Management, eszköz- és karbantartórendszerek, valamint épület- és energetikai rendszerek bevezetésével foglalkozik. 

Magyar magánszemélyek által alapított informatikai vállalatunkat azzal a szándékkal hoztunk létre, hogy egyedi, innovatív technológiai szolgáltatásokat biztosítsunk partnereink részére, kiváló ár-érték arány mellett. Elkötelezettek vagyunk a felelős és fenntartható innováció iránt, ezért projektjeinket abban a reményben végezzük, hogy ügyfeleink a későbbi támogatási tevékenységekkel és az esetleges továbbfejlesztések elvégzésével is minket tüntessenek ki. Számunkra kiemelten fontos, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások és leszállított projektek minden szempontból (skálázhatóság, bővíthetőség, megbízhatóság) fenntarthatók legyenek. 

Technológiai cégként nagyvállalati szolgáltatásokra szakosodott megoldás orientált vállalat vagyunk, elsősorban IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM), munkairányítási-, eszköz- és karbantartórendszerek (EAM, CMMS), valamint integrált épületmenedzsment (IWMS - Integrated Workplace Management Systems, CAFM) és energetikai rendszerek bevezetésével, fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozunk.

 
x