x

Jogi nyilatkozat


  
A következő jogi nyilatkozat az SCMax Solutions Kft. (a továbbiakban "Weboldal") használatával kapcsolatos feltételeket és feltételrendszert tartalmazza. Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el ezt a nyilatkozatot, mielőtt használná a Weboldalt.
 
Felhasználási feltételek elfogadása

Azáltal, hogy hozzáfér a Weboldalhoz, illetve használja annak tartalmát, Ön kijelenti, hogy elfogadja a jelen jogi nyilatkozatban foglalt valamennyi feltételt és rendelkezést. Amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, kérjük, hogy ne használja a Weboldalt.
 
Szerzői jogok

A Weboldal tartalma, beleértve, de nem kizárólagosan a szövegek, képek, grafikák, logók és más anyagok, a szerzői jogok és más védjegyek védelme alatt állnak. A tartalom másolása, terjesztése vagy felhasználása a szerzői jog tulajdonosa előzetes írásbeli engedélyét igényli.
 
Felelősség korlátozása

A Weboldalt az "ahogy van" alapon biztosítjuk, és nem vállalunk felelősséget a Weboldal használatából eredő közvetlen vagy közvetett károkért. A Weboldalhoz való hozzáférés és használat kizárólag a felhasználó felelősségére történik.
 
Harmadik fél weboldalakra mutató linkek

A Weboldal linkeket tartalmazhat harmadik fél weboldalaira, amelyeket nem mi üzemeltetünk vagy irányítunk. Nem vállalunk felelősséget ezeknek a weboldalaknak a tartalmáért vagy az ott elérhető információkért.
 
Adatvédelem

Az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozó információkért kérjük, olvassa el az Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozatunkat, amely elérhető a Weboldalon.
 
Joghatóság és irányadó jog

A jelen jogi nyilatkozatot és a Weboldal használatával kapcsolatos bármely vitát magyar jogszabályok alapján kell elbírálni, és a magyar bíróságok lesznek illetékesek.

Egyéb rendelkezések
​​​​​​​

A https://scmax.hu weboldalt (a továbbiakban: weboldal) a Web Hosting Kft.(Székhely: 9700 Szombathely, Semmelweis Ignác u. 2. - Pelikán Palace Irodaház) (mint Szolgáltató) üzemelteti.
A weboldal használata előtt olvassa el figyelmesen ezt a jogi nyilatkozatot! Ez a nyilatkozat szabályozza a webhely és a rajta szereplő valamennyi anyag Ön általi használatát.
Az scmax.hu weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat.
 
 
x