x

IBM Technológiák

IBM megoldások szállítója!

Rendszerintegrációs tanácsadó cégként elkötelezettek vagyunk, hogy segítsük az eszközintenzív, gyártási és karbantartási iparágakat a digitális átalakítás folyamataiban. Megoldásaink több mint 20 éves szakmai tapasztalatra, valamint az IBM gyári megoldásaira alapulnak, amelyet széles körben alkalmaznak a létesítménygazdálkodástól, a gyártástól a közlekedésig, az olaj- és gázszolgáltatásig, a közművekig és a kormányzatig.

IBM Maximo

IBM Maximo

Az IBM MAXIMO megoldása egy széles körben alkalmazott komplex munkairányítási és eszközgazdálkodási rendszer.

A Maximo eszközgazdálkodási funkcionalitásának célja az eszközök, berendezések, járművek legjobb kihasználtságának elérése, legmagasabb szintű rendelkezésre állásának biztosítása.

Az IBM Maximo megoldás többek között a részletes munkairányítási funkcionalitással, a tervezhető karbantartásokkal (TMK), a dolgozók, munkacsoportok, tudászintjeik és tanúsítványaik kezelésével, a raktár- valamint berendezés pótalkatrészeinek kezelésével, a szerződéskezeléssel, a pénzügyi rendszerekhez való könnyű integrálhatóságával (SAP), valamint a térképészeti támogatásával (előkészített GIS integráció) teszi elérhetővé az eszközök optimális kihasználtságát az eszköz teljes életciklusa során gyűjtött adatok és statisztikák segítségével.

IBM TRIRIGA

IBM TRIRIGA

Az IBM Tririga szoftver megoldás széleskörű támogató funkcionalitást biztosít ingatlan beruházóknak, üzemeltetőknek, bérbe adók számára, az épületben dolgozó munkatársak felé, miközben az ügyfél portál segítségével a szolgáltatás minőségét tovább fokozhatja naprakész információ közzététellel az ügyfelei felé.

Az IBM TRIRIGA fenntarthatósági, környezetvédelmi teljesítmény moduljait azzal a céllal hozták létre, hogy a vállalatok csökkenteni tudják az energiafogyasztásukat és teljesíteni tudják a vállalt fenntarthatósági célokat:

 • CO2 kibocsájtás
 • ESG kimutatások
 • Közüzemi információk és energiafelhasználási adatok tárolása
 • Hulladék kezelés
 • LEED/BREEAM tanúsítványok
 • Energy Star tanúsítvány

Tér- és költöztetés menedzsment – a modul a területek kihasználtság mutatóit jeleníti meg, valamint az egyedi- és a stratégiai költözési tervezés folyamatait támogatja. Az ingatlanüzemeltetés mellett támogatja az épület infrastruktúrájához tartozó berendezések/eszközök/gépjárművek üzemeltetését és karbantartását.

Az IBM TRIRIGA megoldása különböző lehetőségeket teremt meg rendelkezésre álló területek kezelésére, amely ebben a megváltozott körülményekben különösen fontos lehet.

 • Munkahely, parkoló, gépjármű és tárgyaló foglalás
 • Outlook integráció
 • Áthelyezési / költöztetési kérések kezelése
 • Ülésrend és munkatárs kereső
 • AI asszisztens
 • Látogatók kezelése, beléptetése
 • Kiosok támogatása
IBM ENVIZI

IBM ENVIZI

Az IBM ENVIZI az adatok felhasználásával segíti a szervezeteket, hogy felgyorsítsák fenntarthatósági céljaik megvalósítását. Az SCMax az ENVIZI rendszert ajánlja erre, amely támogatja a szervezeteket a környezeti, társadalmi és a vállalati vezetés által kialakított döntési mechanizmusok (ESG) egyszerűsítésében.

Az IBM Envizi egy olyan felő alapú megoldás, amely több mint 500 adattípus gyűjtését és konszolidálását automatizálja valamint támogatja a főbb ESG jelentési keretrendszereket. Az IBM Envizi felhasználóbarát, könnyen testreszabható irányítópultokkal rendelkezik, amelyek segítenek a vállalatoknak az ESG adatok elemzésében, kezelésében és jelentéstételében. A globális ESG-adatok együttes felhasználásával betekintést nyerhet a hatékonysági lehetőségek azonosításához és a környezeti céljaival kapcsolatos kockázatok felméréséhez.

IBM Control Desk

IBM Control Desk

Az IBM Control Desk (korábban SCCD) egy komplex IT szolgáltatásmenedzsment rendszer, amely ITIL v4 folyamatokon keresztül támogatja az IT-t out-of-the-box módon. Ezen folyamatokat tanácsadói csapatunk a hatékonyság és a több mint 20 éves tapasztalatok alapján továbbfejlesztette. Az alapvető ITIL folyamatok támogatása mellet a termék fejlődése nem állt meg, az ITSM rendszerek elvárásai az elmúlt évtizedekben jelentős változásokon esetek át. Még korábban a technológia állt a középpontban, az elmúlt években az SLA megfelelőségről szóltak a trendek, manapság a lényeget az jelenti, hogy az IT mennyi értéket tud közvetíteni vállalatok számára az egyes IT szolgáltatások által. A vállalati szolgáltatásmenedzsment az elmúlt pár évben ipari szabvánnyá vált.

IBM Watson AIOps

IBM Watson AIOps

Az IT-rendszerek mérete és összetettsége az elmúlt néhány évben folyamatosan növekedett, meggyorsult a digitális átalakulás folyamata, a konténer technológia és a felhő megoldások miatt. Az üzemeltetőket leterheli a rutin karbantartási tevékenységek sokasága, így kevés vagy egyáltalán nem marad idejük az innovációhoz, új technológiák megismeréséhez. Az üzleti folyamatok integráltsága, a költségek megtakarítása és a rutin napi feladatok automatizálása érdekében a vállalatoknak ki kell használniuk az AI erejét. A Watson AIOps segít felfedni a többféle adatforrásból (pl: naplókból, metrikákból és eseményekbő) származó adatok értelmezését, AI-kezelésével példátlan rálátást biztosít a vállalat IT infrastruktúrájára, így előre jelezheti a hibákat és megkönnyítheti a problémamegoldást. Az IBM Cloud Pak for Watson AIOps egy AI Managerből és egy Event Manager and Topology összetevőből áll, mindkettőhöz további opcionális kiegészítők és bővítmények állnak rendelkezésre.

IBM Cognos Analytics

IBM Cognos Analytics

Az IBM Cognos Analytics egy könnyen használható interaktív üzleti intelligencia platform (BI) mesterséges intelligencia funkciókkal. A Cognos Analytics mesterséges intelligencia segítségével azonosítja a lehetséges problémákat, anomáliákat, így a vállalatok hatékonyabban tárhatják fel problémás területeket és elemezhetik adataikat. Előrejelzési képességekkel is rendelkezik, így következtethetünk a jövőbeni adatokra is. Az adatok megjelenítése mellett vezetői nézeteket (dasboard), ad-hoc riportokat és különböző adatszolgáltatási lehetőségeket is biztosít.

x